Inter Milan 1-0 AC Milano (3-0 agg): Lautaro Martinez's anden halvdelstrejke sikrer Champions League's sidste plads

Inter Milan slog AC Milan 1-0 på San Siro for at klippe deres plads i Champions League finalen; Lautaro Martinez scorede vinderen efter en to-mål sejr i første ben; Simone Inzaghis side vil møde Real Madrid eller Man City i næste måneds finale.

Inter Milan lettet ind i Champions League finalen med en 3-0 aggregate sejr over AC Milan som Lautaro Martinez mål forseglet en 1-0 anden ben sejre over deres rivaler på San Siro.

Tre gange vindere Inter vil nu møde enten Real Madrid eller Manchester City i Istanbul den 10. juni i deres første sidste optræden siden 2010, hvor de slå Bayern den 10. juni de slår München for at løfte trofæet.

Striker Martinez forseglede deres passage, slå AC Milan målmand Mike Maignan med en vinklet finish i det 74. minut ved en tåbelig San Siro, Med Inter den udpegede hjemmeside på stadion, de deler med deres rivaler, der har sejret 2-0 som holdet i sidste uges første ben.

AC Milan havde nogle lyse øjeblikke i første halvdel. Men det lykkedes ikke engang at mønstre et skud på målet i en ensidig anden periode, da Simone Inzaghis side forseglede et eftertrykkeligt offer. - Er du okay?