West Ham 1-0 Manchester United: De Gea blunder og stump angreb har Røde i halspind

Manchester United stod over for et massivt tilbageslag i deres håb om at kvalificere sig til næste sæson Champions League efter at have tabt 1-0 til West Ham United på London Stadium på søndag. Red Devils lavede to ændringer i line-up, der mistede 1-0 til Brighton midt i ugen. Wout Weghorst kommer ind efter Jadon Sancho og Tyrell Malacia.

Marcus Rashford førte linjen med Wout Weghorst bag ham i en dybere rolle; Bruno Fernandes blev flyttet til venstre med frihed til at strejfe indeni. United havde masser af chancer for at gå op i første halvdel. Antony, Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Christian Eriksen kom tæt på. Men Hammers tog føringen imod spillet i det 27. minut efter David De Gea undlod at forhindre en blød indsats fra Sa. Benrahma fra at gå ind i bagsiden af nettet.

Hammers udgjorde lidt til ingen trussel før målet, men fandt nogle tro efter at gå op, og så mindre sårbar på bagsiden. Manchester United manglede uopsættelighed i begyndelsen af anden halvdel, mens West Ham viste nogle løfte om modangrebet og set-stykker.

Erik ten Hag bragte Anthony Martial til Weghorst i 57. minut for at sætte tingene op; Martial spillede på forhånd med Rashford bevæger sig til venstre. Men Red Devils så ikke bedre ud. Ten Hag lavede en dobbelt substitution i 74 minuttet ved at få Jadon Sancho og Marcel Sabitzer til Antony og Christian Eriksen, som førte til en øjeblikkelig forbedring i spillet, men målet kom ikke.

West Ham havde faldet dybt ind i deres egen halvdel i de sidste minutter og så glad for at forsvare ligaen. Ten Hag's sidste kast af terningerne så Diogo Dalot og Fred komme for Aaron Wan-Bisakka og Tyrell Malacia. Der var otte minutter i anden halvdel af stoptid med to chancer faldt for Anthony Martial lige i slutningen. Men franskmanden kunne ikke få bolden forbi Lukasz Fabianski.

United havde en fantastisk mulighed for at gå over Newcastle United i ligaen, men er nu kun et punkt foran Liverpool med et spil i hånden.