Messi kommer ud af bænken for at notch dobbelt som Argentina slå Jamaica

Anden halvdel erstatter Lionel Messi scorede to sene mål som Argentina slå Jamaica 3-0 i en VM opvarmning i New Jersey på på New Jersey. Tirsdag.

Argentina tog føringen i det 13. minut, da Lautaro Martinez drev forbi jamaicanske forsvarere i kassen, før han fandt Julian Alvarez. som køligt bankede bolden hjem.

Messi havde influenzalignende symptomer før kampen og kom fra bænken i 56. minut. Han scorede sin første, da han kørte forbi flere forsvarere og hamrede hjem med fire minutter tilbage.

Han tilføjede sin anden fra et frispark tre minutter senere for at forlænge Argentinas ubeslåede stribe til 35 kampe.

En fan kom sent på banen og Messi underskrev den skjortløse indtrængende ryg, før han blev slæbt væk af sikkerhed. ..

图像

Messi, der også scorede to gange i en 3-0 sejr over Honduras i Miami på fredag, er på udkig efter at føre Argentina til deres tredje VM titel og først siden 1986.

De har endnu en tune-up mod Forenede Arabiske Emirater den 16. november, før de begynder deres VM-kampagne mod Saudi-Arabien den 22. Nov.