Real Madrid fortsætte perfekt Champions League start med sejr på Braga

Real Madrid gjorde det tre sejre fra deres åbning tre Champions League gruppe scenekampe tirsdag med en 2-1 sejr væk mod Braga.

Værterne startede klart med deres hastighed og dygtighed i angreb, især fra Ricardo Horta og Alvaro Djalo.

Men på et kvarter var Los Blancos foran. Vinicius, med plads ned til venstre, vendte sin markør ind og ud, før han krydsede ind for sin landsmand Rodrygo, der var til hånden for at tappe bolden hjem.

På 23 minutter, Braga havde en anstændig chance, da en Horta så ud til at skyde mod mål efter en knockdown faldt hans vej, Men Camavinga var i stand til at blokere.

I den anden ende begyndte Vinicius at finde plads og påtvinge sig selv endnu mere på spillet. Flytteren fandt sig i rummet og affyrede et skud fra vinklen i kassen, som havde brug for palming væk fra målmanden Matheus. ..

Vinicius kom så tæt på igen. Carvajals lange kast spillede i den brasilianske, der, med målmanden væk, forsøgte at chip ham, men han fik indsatsen forkert, og det gik harmløst bredt.

I begyndelsen af anden halvdel begyndte Jude Bellingham at stemple sin autoritet på spillet. Hans venstrefødte halvvolley tvang Matheus ind i en redning, Før Camavingas højrefodede skud også skulle beskæftiges med.

Bellingham scorer igen.

På timen, Bellingham i sidste ende fik sit mål, da Vinicius skar bolden tilbage til kanten af kassen, hvor englænderen ventede. Den unge styrede den med en berøring og så sendte den ind i nettet med et andet for 2-0.

Men det var ikke forbi endnu, da Braga halverede underskuddet fra kick-off, med Djalo knuser bolden ud over Kepa ved nær post.

Udligneren kom næsten på 69 minutter. Djalo fandt Horta i kassen, men Kepa var der for at redde den utroligt, og ud til et hjørne.

På trods af et sent angreb fra værterne, med Abel Ruiz tæt på sent, Real Madrid holdt fast for at fortsætte deres perfekte start til Champions League.