Richarlison stopper de sorte stjerner i Ghana med en skærm

Brasilien fortsatte deres VM forberedelse fredag aften med en 3-0 thrashing af Ghana. Samba drengene fuldført sejren i første halvdel med mål fra Marquinhos og Richarlison.

Med det internationale brud bruger de fleste landshol uden konkurrencedygtige spil denne periode til at finjustere deres strategier, når de forbereder sig til VM. Målet er lige om hjørnet, og nationerne forbereder sig på at komme i form med venlige kampe.

Black Stars i Ghana slog odds til at kvalificere sig til VM efter at slå favoritter Nigeria i slutspillet for at sikre et sted. i Qatar. Holdet arbejder sine spillere i form for de udfordringer, som de vestafrikanske kæmper har mistet masser af damp.

På fredag aften, Black Stars tog på den brasilianske modstykke i en venlig til at finjustere deres strategier forud for VM. Det var en uoverensstemmelse, da brasilianerne rev deres afrikanske modstykker 3-0.

Ghana vakler

Black Stars i Ghana tog til banen på fredag aften mod mægtige Brasilien i en tune-up spil forud for VM senere senere. i år. Brasilien er en af favoritterne til at vinde VM, og det var en god prøve for Ghanaerne.

Det var en ligetil affære for Samba drengene. De slog væk udfordringen af Black Stars og indspillede en næsten ubesværet 3-0 sejr. Den venlige, som fandt sted på fredag, så Tottenham Hotspur angriber Richarlison ramte en bøjle i mødet.

Resultatet var blot en del af grunden til Brasiliens fans at være begejstrede. Samba drengene satte op en første halv forestilling, der sender massive signaler til andre udfordrere for titlen. Brasilien byder på en udvidende sjette titel.

Ghana var domineret fra starten af brasilianernes aggressive presserende spil. Brasilien havde angribende spillere Vinicius Jr., Raphinha, Richarlison og Neymar, som leverede to assist.

Hvordan det skete?

Brasilien afsluttede spillet som en konkurrence i første halvdel. Marquinhos åbnede scoring i niende minut med et kuglehoved fra et hjørne af Raphinha.

Richarlison kom med. Spurs angriberen forlængede føringen i det 19. minut med en præcis førstegangsstrejke fra kanten af området. Brasilianeren fuldførte sin bøjle fem minutter før halvtid. som han forbundet strålende med en smart header fra et frispark af Neymar.

Efter sejren over Ghana, Richarlison påbød brasilianske fans at vise mere tro på ham, da han er klar til at levere til landet.

Efter at have scoret tre mål i første halvdel tog Brasilien deres fødder fra gassen i anden halvdel, med lederen Tite sender flere erstatter.

Antonius kunne have gjort det fire i 75. minut, men han undlod at udnytte det smukke kors fra Lucas Paqueta. Neymar havde også sin mulighed i 80 minut efter at gå forbi tre forsvarere men sendte sin skud lige bredt.

Brasilien tage på Tunesien i Paris tirsdag, deres sidste spil før deres VM gruppe G åbner mod Serbien den 24. november.

Football Ant:Verdens bedste fodboldtipse samfund. Få livescore, halvtid og fuldtid fodbold resultater, målscorer og assistenter, kort, substitutioner, matchstatistik, live stream og fodbold forudsigelser fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1...