Superb Brasilien hammer 10-man Tunesien 5-1 i Paris.

Rampant Brasilien ødelagt 10-mand Tunesien 5-1 i en venlig på tirsdag med Raphinha scoring to gange og oprette en anden op. mål i deres sidste kamp før VM.

Det var endnu en dominerende forestilling af de sydamerikanske giganter, der slog Ghana 3-0 på fredag, giver deres fans masser af grunde til at blive begejstret over deres unge hold på vej til Qatar, hvor de vil byde på en rekord-udvidelse. sjette verdens titel.

Raphinha åbnede scoring i det 11. minut med en strålende header fra kanten af området over målvagter Aymen Dah mænd. Men Tunesien udlignede syv minutter senere med en opportunistisk header af Montassar Talbi fra et frispark.

Brasilien var tilbage foran et minut senere, men da Raphinha fandt Richarlison ghosting bag forsvaret og angriberen affyrede en lav show t mellem vogterens ben.

Under målfesterne blev en banan kastet fra standene mod brasilianske spillere, som har været stemme imod racisme efter Vinicius Jr blev racemæssigt misbrugt af Atletico Madrid fans før deres derby mod Real Madrid denne måned.

Den brasilianske FA (CBF) udsendte en erklæring "fuldt afvise endnu en episode af racisme i fodbold".

"Kæmpen mod racisme er ikke en årsag, men en grundlæggende ændring for at udslette denne type forbrydelse fra planeten. Jeg insisterer på at sige, at straffen skal være strengere," sagde den brasilianske FA-præsident Ednaldo Rodrigues.

Brasilien udvidede deres føring gennem en Neymar straf i det 29. minut efter Aissa Laidouni holdt Casemiro tilbage.

Raphinha scorede sin anden med et præcist lavt skud fra kanten af området i 40. efter et lyn modangreb. ..

To minutter senere modtog Tunesiens forsvarer Dylan Bronn et lige rødt kort for en fejl på Neymar.

Med sejr sikret blev Brasilien aftaget i anden halvdel, som direktør Tite sendte på flere erstatninger.

Flamengo fremad Pedro, den største fornemmelse i den brasilianske liga denne sæson, kom på og nettede den femte med et fantastisk første skud fra kanten af kassen i 74.

Brasilien vil åbne deres VM-kampagne mod Serbien den 24 nov. og også møde Schweiz og Cameroun i gruppe G.